top of page

PROFESSZIONÁLIS SEGÍTSÉG

A tökéletes végeredményhez

beauty csomagok
F33A2402.jpg
NUDE CV PORTRÉ SMINK

 

Egyetem elvégzése után az első CV-dhez szeretnél magadról egy megfelelő fotót? Esetleg LinkedIn-re vagy Facebookra kellene egy szuper profilkép? Csak 2-3 nagyszerű fotóra van szükséged?

Ahhoz, hogy egy ilyen kép tökéletes legyen, elengedhetetlen egy szakértő segítség, aki megmutatja az arcod legszebb oldalát. A sminkelés kb. 20 percet vesz igénybe, ezt követően melletted maradok a fotózásnál is, amennyiben szükség lenne korrekcióra.

ALKALMI
SMINK

Van olyan helyzet, hogy az átlagosnál különlegesebb megjelenésre van szükség. Egy fontos családi esemény, céges rendezvény, bankett vacsora vagy ünnepi estély, esetleg színház - egy a lényeg, a ruha, a cipő és a frizura mellett a sminknek is tökéletesnek kell lennie.

Ezek azok az alkalmak, amikor egy nőnek kifejezetten elegáns sminkre van szüksége. Akár az otthonodban, indulás előtt is elkészíthetem neked! Ennek ideje kb. 30-60 perc. 

PORTFÓLIÓ BEAUTY SMINK

Ha különleges fotósorozatra vágysz, portfólióra van szükséged vagy csak van egy álmod, hogy a maximumot hozzák ki belőled, akkor egy jó fotós mellett szükséged van egy profi sminkes tudására is.

Az ilyen sminkeket kifejezetten studiós fotózáshoz szoktam ajánlani, de természetesen lehetőség van külső helyszínhez is optimalizálni. A smink elkészülési ideje - pontos típusától függően 30-50 perc.

beauty galeria
bottom of page