top of page

PROFESSZIONÁLIS SEGÍTSÉG

Életed legszebb napján is

eskuvo leiras
pipacs zita 035 img_7275 20200604 3000px

BRIDE

AJÁNLATOK

A Nagy nap. Amikor a legapróbb részletnek is hibátlannak kell lennie. Különösen a Menyasszony számára. Ebben segítek neked én, hogy a sminkedet tekintve biztosan ne legyen okod az izgalomra!

Ajánlott az esküvő napját megelőzően próbasminket készíteni, valamint a koszorúslányok és a násznép tagjai is igénybe vehetik különböző sminkes szolgáltatásaimat, akár egész napos kiszállás keretében.

Az oldalon tájékozódhatsz az árakról és részletekről, valamint megtekintheted korábbi munkáimat. Amennyiben elnyerték a tetszésedet, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

pipacs%20zita%20035%20img_7275%202020060
PRÓBA SMINK

 

Az esküvőt megelőző időszakban mindenképpen indokolt legalább egy személyes találkozó, amikor elkészül a közösen kialakított próbasmink, valamint egy személyre szabott smink tanácsadásban részesül a Menyasszony, hogy mire érdemes odafigyelnie az esküvő napjáig.

MENYASSZONYI SMINK

 

A korábban megbeszéltek szerint kb. 1,5 óra alatt a helyszínen elkészül a Menyasszonyi smink. Ennek során tartós, kifejezetten egész napos igénybevételt kiálló smink készül, professzionális felhasználásra tervezett alapanyagokkal és magas színvonalú eszközök felhasználásával.

KOSZORÚSLÁNY SMINK

 

Igény esetén az Örömanyák, Koszorúslányok, további vendégek részére is lehet sminket kérni - programtól függően változhat, hogy a Menyasszonyon kívül hány fő sminkelésére van lehetőség.

smink lehetosegek
eskuvo galeria
bottom of page