top of page
  • Szerző képePetra Renner

A bőrápolás rutin vagy kihívás?

A legutóbbi bejegyzésemben már elkezdtem pedzegetni néhány gondolatot a bőrápolással, környezettudatossággal és kicsit az egészséges bőrrel kapcsolatban.

Azóta sokminden történt. Fú, de még mennyi minden!

De a lényeg: körülbelül 2 héttel ezelőtt két kolléganőmmel (Demjén Zitával és Szlameniczky Zitával) összedugtuk a fejünket és arra jutottunk, hogy sminkes, szépségtanácsadóként szeretnénk többet és jobban tudni a helyes bőrápolással kapcsolatban és közösen, együtt gondolkodva jobban beleásni magunkat a -gyakorlatilag végtelen-termékkínálatba, praktikákba.


Felmerülhet a kérdés, hogy miért? Hiszen annyi, de annyi termék és javaslat áll rendelkezésre, abból bárki ki tudja választani a számára megfelelőt.


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én bemegyek egy drogériába egy arclemosóért és 20 perc múlva szédelegve állok a sorok között, mert a polcok roskadoznak a termékektől. Zsírosbőrre, tágpórusra, száraz bőrre, érzékeny bőrre, fiatalító, ránctalanító, nyugtató, természetes, mikroszemcsés, géles, habzó, nem habzó, mélytisztító, hidratáló, szárító, feltöltő, vérkeringésfokozó, tápláló, nappali, éjszakai, minden alkolmra, maszk, lemosható maszk, pakolás, masszírozó, tisztító kefe, szivacs, tonik, szérum... és még sorolhatnám.

Valahol félelmetes. És ez csak egy drogéria. Nem vettük még hozzá a gyógyszertárakat és webshopokat. Aztán persze ott van a rengeteg ajánlás és közösségi média blogger, influenszer, akik olykor egészen félelmetes (bőrgyilkos) házipraktikákat és tippeket osztanak meg a követőikkel.


És most azért mindannyian tegyük a szívünkre a kezünket... mert szerintem nincs ember, aki ne próbált volna már ki egynéhány ilyen ötletet, fogást otthon. És ugye...?- még mindig keressük a tökéletes megoldást.

Én is próbáltam sokmindent. Te jó ég... mennyi mindent elkövettem az arcbőröm ellen! Rossz rágondolni is. Brr.


De most, mi hárman azon dolgozunk, hogy egy kicsit okosan tudjunk nektek segíteni és talán-talán eredményt elérni az otthon bőrápolásban is. Addig is szeretnénk mindekit arra buzdítani, hogy bátran konzultáljon kozmetikusával vagy keressen fel bőrgyógyászt, ha gondja vagy kérdése van! Örömmel fognak segíteni és tanácsot adni.Kérlek, ha van 10 percetek, akkor töltsétek ki ezt a kérdőívet, amit összeállítottunk! Ezzel szeretnénk feltérképezni, hogy pontosan honnan is kezdjük a munkát.


https://docs.google.com/forms/u/1/d/139LXoRhZteS_A_OyJ1U3kNgE6bAsDZHnRuzSL6jcwEM/edit?fbclid=IwAR09EnB2-TY7s-fHOwQencV1vlsR_ofhb4sZAmj2XZZElUG76cJsnX1WVzI


Köszönjük!


bottom of page