top of page
  • Szerző képePetra Renner

Eucerin Hyaluron-Filler

Frissítve: 2019. dec. 3.

Vendégeim és közülük is leginkább menyasszonyaim, akiknél a bőrápolásról hosszabban érdemes és szoktunk is beszélni. Sajnos általánosságban elmondható, hogy nem fordítunk annyi figyelmet a bőrünkre, mint illene (még én sem).

Nagyon sokat ismételt frázis, hogy bőrünk a legnagyobb szervünk és folyadékháztartásunktól kezdve a kiválasztáson át rengeteg funkcióval teszi lehetővé, hogy éljünk.

Akkor miért nem figyelünk rá jobban? Persze óriási tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van!

A menyasszonyi próbasminkelés alkalmával szeretek arra is időt szakítani, hogy kicsit az adott bőrtípusról és az ápolási szokásokról is szót ejtsünk, hiszen a legtökéletesebb sminket jó alapra lehet csak elkészíteni, úgy, hogy az aztán tényleg egész nap hibátlan is maradhasson. Nincsen az a bázis, alapozó, hidratáló vagy szérum, ami képes pár óránál tovább gatyába rázni az egyébként nem megfelelően karbantartott bőrt.

Mivel ilyenkor tőlem is kértek tanácsot, ajánlást, hogy pontosan mely termékeket érdemes használni… na, pontosan ezért szeretek újdonságokat kipróbálni, tesztelni saját magamon.


Most éppen az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai bőrmegújító peeling és szérumot próbálgatom. Ezen a linken (https://www.eucerin.hu/termekek/hyaluron-filler/night-peeling-and-serum) megtaláljátok a hivatalos ismertetőt, ami engem már meggyőzött, pedig az aztán nem egyszerű feladat.


#eucerin #hyaluronfiller #trndhubottom of page